• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Пакет «Слухач» для навчання на карантині

Пакет «Слухач» для навчання на карантині

2020-03-26

Дистанційна школа

Шановні діти, батьки, колеги!

Ми дбаємо про здоров'я наших співвітчизників. Тож пропонуємо продовжити навчання дистанційно, не створюючи ризику захворіти.

Команда дистанційної школи «ЦДО «Джерело», враховуючи об'єктивну ситуацію з карантином, створила навчальну платформу «Слухач», на якій учні (а також колеги – вчителі) зможуть в цілодобовому доступі отримувати знання, тобто доступ до поурочних навчальних матеріалів з усіх предметів з обраних курсів класів (1-11 класи відповідно до вимог Державних стандартів); завдання на оцінки діти не виконують.

Вартість: 2 тижні – 50 грн; один місяць – 100 грн.

Принципово: Це не комерційна акція, а жест доброї підтримки від приватного закладу (лише об'єктивні видатки).

Увага! Список від 60 осіб та більше (тобто можливо підключити цілий клас, заклад).

Організаційний механізм:

КРОК 1. Оберіть Відповідальну особу від класу або закладу, яка вміє працювати з комп'ютером.

КРОК 2. Для оформлення просимо Відповідальну особу від групи написати повідомлення на вайбер-номер адміністратору школи +38 099 007 70 50 (Viber), в якому просимо вказати: «Слухач», контактні дані, електронну адресу, курс класу або класів, заклад.

КРОК 3. Після підписання Договору (спочатку в електронній формі для оперативного підключення та оплати; потім оригінал просимо надіслати Новою поштою) Відповідальній особі від класу або закладу надається один доступ для його групи. Відповідальна особа, в свою чергу, надає доступ тій кількості Слухачів, яка передбачена в Договорі. Також надається один аккаунт для всіх вчителів (в цьому аккаунті доступні всі предмети всіх курсів класів відповідно до вимог Державних стандартів).

Ми хочемо щиро підтримати кожне дитя, кожну родину в таких складних карантинних умовах для нашої країни. Навчайтеся без обмежень! Всім здоров'я!

З повагою, Адміністрація школи «ЦДО «Джерело»

https://cdo.org.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi